vrijdag 22 juni 2007

Phuket

Na een goede vluhct kwamen we de 20e juni aan op Phuket. Dit is Kamala Beach, het rustige stand van Phuket waar wij 2 nachten gelogeerd hebben. Waar ik met Femke sta was de Tsunami en verder natuurlijk ook nog langs de rest van de kust van Thailand. Vreselijk! Als je her zo staat kun je je amper voorstellen wat er gebeurd is.

Langs de kust staan nu op verschillende plekken borden met evacuatieroutes. Alles is nu goed geregeld lijkt het, maar ik vraag me af of je niet versteend op het moment dat je een dergelijk iets ziet aankomen.

En in de avond toch nog even naar Patong geweest, dit is HET uitgaansgebeuren op Phuket. Wat een drama! Hier wil je echt nooit per ongeluk boeken. Benidorm, Salou bij elkaar opgeteld, dan in het kwadraat en dan heb je ongeveer een tiende deel van Patong. Overal neon en je wordt gek van de mensen die aan je trekken en aan je hoofd zeuren of je binnen wil komen om dingen te kopen en te eten. We hebben het gezien, maar willen er NOOIT meer heen! We hadden dus mazzel dat we bij het rustige Kamala bach zaten..... En Femke werd ook gek van alle mensen, je ziet haar hier boos de camera inkijken. Je wordt er ook gek van als heel Thailand je wilt aanraken en aan het lachen wil maken, terwijl je zelf eigenlijk gewoon in de vijver wilt spelen!

Geen opmerkingen: