maandag 25 juni 2007

Krabi - Ao Nang

Wauw, wat is het mooi in Krabi...... we vermaken ons uitstekend hier en genieten van de omgeving. Gister de hele dag de zee opgeweest met een enorme speedboot, om de meest mooie snorkelplaatsen en leuke standjes te bezoeken. Femke hield zich prima in de buggy in de speedboot, dus we weten nu dat we ook weer eens naar het Gardameer kunnen, haha!

We maken hier veel mee en zitten werkelijk in een geweldig hotel. Het personeel springt in het gareel als Femke aan komt wandelen en iedereen staat op rij VOOR de receptie in plaats van erachter, zodat ze haar allemaal even een handje kunnen geven en kunnen knuffelen. Ze reageert er zelf op als een vrolijke clown, lacht naar iedereen en schudt handjes, hopelijk raakt ze niet te verwend hier van alle aandacht, dan krijgen we nog een zware dobber aan haar als weer weer thuiszijn.

Gister reden we naar de pier in een open pick up, waar Femke bij ons op schoot zat zonder gordels en riempjes, het ging allemaal probleemloos en we zeiden: het is maar goed dat al je opa's en oma's dit allemaal niet weten! Nu is het weer achter de rug en kunnen we het eerlijk opbiechten....
Na de stoere tocht in de speedboot zaten we met ons drietjes aan de zwembadbar, tot ons middel in het water op een kruk, Died en ik aan een overheerlijk koud biertje en Femke aan bananenshake, het leven hier valt zwaar!

Nu vertrekken we naar de duikschool, vandaag heeft Femke een eigen oppas in het hotel en wij gaan de onderwaterwereld eens bekijken. Morgen zit Krabi - Ao Nang erop en vetrekken we naar Ko Samui, we zijn wederom benieuwd!

Geen opmerkingen: