zondag 10 december 2006

Winterwandeling

Winterweer in Nederland kan echt zo ontzettend prachtig zijn. Geen regen, harde wind, hagel of natte sneeuw, maar echt koud, een beetje zonnig en vooral: droog! Schaatsweer noemden we het vroeger ook wel, weer waar je je op kan kleden.

Zondag 10 december was zo'n dag. Heerlijk wandelen bij Vasse, een klein plaatsje in Twente, waar het echt prachtig is. Er ligt een oude watermolen (Belsmolen), met een restaurantje erbij waar ze de meest heerlijke pannekoeken hebben. (Voor de nieuwsgierigen onder ons: www.belsmolen.nl)

Onze kleine prinses was er ook van aan het genieten, ze kletste maar door en was gedurende de hele wandeling glimlach van oor tot oor (nee, die glimlach zat niet vastgevroren). Een paar keer uit de wagen voor wat leuke plaatjes in de vrije natuur.

Keer op keer nemen we ons voor vaker te gaan wandelen, heerlijk op de hei en in de bossen bij Hilversum. Het is allemaal op loopafstand, maar eigenlijk nemen we de tijd er niet voor. Nu ik weer denk aan haar vrolijke gezichtje en rode wangetjes van de kou en bij het kijken naar de geweldige foto's die we gemaakt hebben tijdens de wandeling neem ik het me weer voor. Ik ben namelijk van het principe dat als je iets van plan bent, je nooit tot 1 januari moet wachten met het in laten gaan van goede voornemens......

Geen opmerkingen: