zondag 10 december 2006

Het Goede Lichaam

Overal ter wereld voelen vrouwen de noodzaak íets aan hun lichaam te veranderen. Nooit is het goed, altijd moet het beter, strakker, jonger of in ieder geval anders. Wat doen en laten zij daar allemaal voor – gedwongen of vrijwillig?

Zondagavond 10 december met Carolien naar het theater, voorstrelling: "Het Goede Lichaam". Een typische vrouwenavond: drie vriendinnen die elkaar thuis opzoeken om eens lekker bij te kletsen over van alles en nog wat. De laatste trends, werkperikelen, mislukte seks…maar bovenal gaat het over het lichaam, dat eeuwige lichaam. Van vetschort tot botox en van borstverkleining tot striae. Zo zijn er verhalen in de trend van het voorbeeld van Margot Ros die, na de bevalling, een dochter heeft liggen aan haar linkerkant en aan de rechterkant haar buik. Zou haar navel ooit nog terugkeren op zijn oorspronkelijke plek?

We hebben continue in een deuk gelegen en vonden de voorsteling eigenlijk veel te kort, maar over 1 ding waren we het meer dan eens: Deze voorstelling moet eigenlijk elke vrouw in Nederland (of eigenlijk Benelux, nee Europa, eigenlijk de hele wereld!) zien. Dus mocht je de kans krijgen: ga er met één of meerdere vriendinnen heen. Hieronder de informatie, klik even op de speellijst, zodat je kan zien wanneer ze in de buurt zijn.
http://www.bostheaterproducties.nl/default.asp?keuze=producties&productie=34

Uiteraard kun je ook met je vriend / man, maar bedenk dan wel dat tijdens de voorstelling waar wij waren slechts 4 mannen in de hele zaal zaten. Sommige dingen zijn gewoon te leuk om te delen met het andere geslacht......

Geen opmerkingen: