maandag 4 december 2006

Sinterklaas

Zondag 3 december was het zover. De allereerste ontmoeting van Femke met Sinterklaas (of van Sinterklaas met Femke, het is maar hoe je het bekijkt). Op zich is ze natuurlijk nog veel te klein om dit bewust mee te maken, maar samen met de kindjes van vrienden is het wel heel leuk en bijzonder om te zien. Daarbij zouden Fleur en Thijmen het natuurlijk niet begrijpen als Femke er niet zou zijn.

RJ en Anneke hadden hun best gedaan alles te regelen en de Sint zou speciaal naar Doorwerth komen om alle kindjes te zien. Heerlijk om een groep van ca 10 kinderen helemaal in spanning te zien zitten als ze één voor één bij Sinterklaas moeten komen. Ze schoven allemaal wat naar achter en wilden vooral niet te dichtbij de Sint komen.

En Femke? Te jong om in spanning te zitten: Ze kroop in haar eentje naar voren, draaide op haar zij en trok met haar handje de rok van de Sint opzij om eronder te kunnen kijken…..
Na het uitdelen van de cadeautjes (Femke kreeg bootjes voor in bad en de nieuwste DVD van Bumba voor haar eerste sinterklaasfeest) mocht ze zelfs nog even op schoot bij Sinterklaas.

Geen opmerkingen: