woensdag 29 juli 2009

Vermoedelijk het laatste bericht vanuit Thailand

Lieve allemaal, we zijn gister na een lange reis (eigenlijk te lang, we hadden ons er niet goed op ingesteld) om een uur of 18.00 op ons laatste adres in Thailand aangekomen. Van hieruit vertrekken we zaterdagochtend met een transfer om 5.00 in de ochtend (!!!) naar Bangkok voor onze vlucht.
We zijn om 10.45 (half uurtje te laat) met de boot vanaf Koh Tao vertrokken en waren om 12.30 in Chumpon, waar onze " driver" weer klaar stond bij de pier. De pier was ENORM lang en gammel en het waaide zo hard dat Gem en ik met de kinderen bijna de zee invlogen, maar het is zoals jullie nu kunnen lezen allemaal goed gegaan. Vervolgens via een hele Thaise markt met super eetstandjes door naar Hua Hin. De markt was heel apart, met wel 40 kraampjes met allerlei soorten eten, maar voor een kleine 500 bath (elf euro) hebben we met ons achten echt vreselijk zitten "bunkeren".
Vervolgens nog lang in de bus door, maar al met al zijn we dankzij de eerste dag in dit hotel weer helemaal bijgekomen. Het is hier super luxe en alles is even mooi. Ma, je hebt gelijk, het is het hotel waar je het over hebt in je mail, het meest luxe van Hua Hin en de tuinen zijn echt niet te geloven zo mooi. Morgen gaan we er foto's van maken, hadden we vandaag nog geen zin in.
Died en ik hebben even laundry weggebracht en verder hebben we alleen maar bij de pool gelegen. Siebe en Gemma zijn nu het dorp in (het is nu 22.20) om kadootjes voor Fleur haar verjaardag te kopen. Nog twee nachtjes dan wordt ze 6 en de taart voor bij het ontbijt is al besteld!
En op de foto hieronder zien jullie de ontvangst bij aankomst in het hotel.... zien jullie die ENORM grote kar op de achtergrond?!?!?! Dat is onze bagage, bijna genant he?!

Kortom, we gaan hier nog even enorm genieten en ik denk niet dat er nog een berichtje komt, maar na de vakantie horen jullie natuurlijk meer!

Zoen van ons allemaal

1 opmerking:

Anoniem zei

hoi ik vind het fantastisch alles te zien en te lezen. een goede vlucht en tot ziens in nederland. dikke kus van mij elise