maandag 20 juli 2009

Een paar heerlijke relax dagen in Ao Nang

Zoals in een eerder bericht al aangegeven waren we allemaal even toe aan wat rustige dagen na onze redelijk drukke eerste week. Nou, relaxen doen we hier zeker!

De eerste dag hebben we werkelijk helemaal niets gedaan, alleen maar bij het zwembad gelegen, cocktailtje gedronken en lekker gegeten. De 2e dag zijn we behalve bij het zwembad ook nog naar de zee gelopen) dat is toch gauw 50 meter van het zwembad vandaan).

Gisteren hebben we een dagtour geboekt, die echt helemaal geweldig was! We zijn met een pick up opgehaald bij het hotel en naar een haventje iets verderop gebracht. Daar zijn we op een speeboot gestapt en die heeft ons de hele dag door naar allerlei geweldige plekjes gebracht. Enige minpunt was dat 1 van de 3 motoren het aan het begin niet goed deed. De zee was redelijk "golvig" en als je dan niet voldoende snelheid hebt dan dein je dus met elke golf mee, dus Fleur had aan het begin een beetje last van zeeziekte, maar gelukkig knapte het snel op toen de motor weer gemaakt was.

Om een beetje een beeld te geven bij de dag van gister heb ik hier wat leuke plaatjes. Ze zijn niet gefoto-shopped, het is hier gewoon echt zo fantastisch, hahaha!!!

Onderweg op de boot


De baai vol speedboten op Ko Phi Phi


De 4 meisjes.....


Snorkelen, zelfs Gemma tussen de vissen!


Lunch tijdens de dagtour


Gezellige pret op het strand


Zomaar weer een prachtig strandje

Jullie zien dat het niet heel vervelend was om hier te zijn. De kinderen vonden de strandjes helemaal leuk en aan het eind van de dag zwommen Femke Fleur en Boris zelfs tuyssen de zwemmen toen we een 2e snorkelstop maakten. Eerst dikke paniek omdat ze elkaar hadden verteld dat het eng was, maar alle drie zijn ze erin gegaan! Fleur sprong zelfs zelf van de boot af om weer te gaan zwemmen, Femke en Boris werden in het water getild door Diederik en Siebe.

Bikkeltjes zijn het, die 4 kinderen van ons!

Geen opmerkingen: