maandag 6 juli 2009

Oma Jellie een paar dagen op bezoek

In juni had mijn moeder 3 weken vakantie. Aangezien er op het laatste moment geen vakantieplannen meer waren, kon ze mooi een keer een paar dagen achter elkaar naar Hilversum komen. Wel zo gezellig en een keer wat anders dan een dagje op en neer. Nu had ze ook echt "quality-time" voor de kleinkinderen en die genoten er ook echt van.


Zo mocht Femke oma helpen met koken. Kijken bij het formuis hoe oma de vleesjes bakte en zelf meehelpen met de sla. Het leukste vond Femke dan natuurlijk dat ze zelf de dressing over de sla mocht gieten, want dat is natuurlijk een enorm belangrijke taak!

Vervolgens als alles klaar is dekt Femke de tafel (dat vindt ze nu nog leuk werk, dus daar maak ik regelmatig dankbaar gebruik van) en eten we gezellig. Diederik is laat vandaag, dus alleen oma, mama en de kinderen. Maar dat mag de pret niet drukken!
Jelmer heeft dikke pret met allemaal vrouwen aan tafel.....
De volgende dag is oma jarig en mag Femke nog helpen met het uitpakken van het cadeautje. aan haar ogen is goed te zien dat ze altijd gek ik op cadeautjes uitpakken. Of het nou voor haarzelf of voor een ander is, zij regelt het wel even!




Al met al een paar gezellige dagen. Best leuk, zo'n bezoekje!

Geen opmerkingen: