zaterdag 18 juli 2009

Transfer en aankomst Ao Nang Krabi

Na de transfer van Kanchanaburi naar Bangkok via nog een aantal prachtige plaatsen als de Erawan watervallen en Ayutthaya waren we gister wel aan wat rust toe.

Erawan:

Het hele zooitje in Ayutthaya:

Voor onze vlucht naar Krabi werden we al om 6.00 opgehaald bij het hotel, hier zijn we op de airport van Bangkok, druk in de weer met onze bagage:
Dus toen we om 11.30 in het hotel in Krabi waren besloten we meteen 2 dagen te chillen. Tot nu toe gaat dat goed!
De kinderen hebben gister de hele dag gezwommen en hadden de grootste schik, ze zwommen zelf naar de poolbar en zaten daar op de barkrukjes en met name Fleur is al een echte waterrat. Fem en Boris ook, maar Fleur neemt een aanloop, doet bommetjes en is niet bang kopje onder te gaan. Dat vinden Femke en Boris maar niets! Jelmer vindt het heerlijk in het water en ontwikkelt lekker door. Hij gaat nu werkelijk overal staan en niets is meer veilig. Als je 2 minuten niet oplet is hij 4x gevallen, heeft hij zijn vingers ergens tussen en stoot hij zich overal aan. Vallende worden ze groot zeggen we dan maar!
Vandaag dus nog een rustig dagje bij het zwembad. Morgen gaan we met een boot een tocht maken naar Bambu Siland, Phi Phi Don, etc. Beetje snorkelen, op het strand spelen en genieten van de mooie uitzichten. Jullie horen weer van me / ons!!

Geen opmerkingen: