zondag 2 december 2007

En daar eindelijk is de Sint, met....... cadeautjes!

En ondanks dat de Sint natuurlijk erg indrukwekkend is, is de blik toch echt gericht op wat er verder allemaal nog gebeurt, want zoals iedereen inmiddels wel weet is Femke altijd bang dat ergens anders iets gebeurt dat ze niet mag missen (van wie zou ze dat nou hebben....).
Met rode wangen van spanning en drukte kijkt ze vrolijk en nieuwsgierig verder, terwijl papa en Sinterklaas braaf staan te poseren.

En dan, na gedans op K3 en het zingen van heel veel sinterklaasliedjes, is het tijd voor cadeaus. De enige dag in het jaar dat het casino een aantal uren is geopend voor mensen onder de 18 is het helemaal feest, want wie heeft er nou ooit kans om met zijn / haar billen midden op een roulettetafel te zitten?!

Een slordige 140 kinderen rennen naar de speeltafels waar volgens de pieten de cadeaus te vinden zijn. Per leeftijdsgroep is een tafel beschikbaar en op alle cadeaus staan de namen van de kinderen. Gewapend met een bekertje pepernoten beschermt Femke haar cadeau met haar andere hand. Ze kan het nog niet zelf uitpakken, dus daar mogen we nog wel even mee helpen.

Een prachtig geschenk van Dora! Ze is inmiddels fan van Dora en roept de hele dag om Dora. Ze heeft van opa en oma Borne een DVD van Dora gekregen en ze heeft ook prachtige sloffen van Dora. Nu ook speelgoed! Vol trots laat ze Pietje zien wat ze heeft gekregen. Waar ze eerder op schoot bij Pietje zat houdt ze nu toch een beetje afstand, aangezien ze nu toch wel een beetje bang is dat ze haar present weer moet inleveren.....

Al met al een hele geslaagde ochtend, waar niet alleen Femke, maar ook Diederik en ik van hebben genoten. Complimenten voor de organisatie!

Geen opmerkingen: