maandag 2 april 2007

Joehoe, we hebben geboekt!

Zondag 10 juni is het zover, dan vliegen we met ons drietjes naar Bangkok, om 25 dagen naar Thailand te gaan. We hadden het er al vaak over gehad, waren het nu echt van plan en de periode was ook ongeveer bekend. Samen met Hans die we nog van de hotelschool kennen hebben we de hele route besproken en een beetje aangegeven wat we wel en niet willen. Hans werkt nu als manager van een reisbureau in Bangkok (www.333travel.nl) en heeft langere tijd in Krabi gewoond, dus die kon ons vast tips geven en helpen met dingen boeken.

Zo gezegd zo gedaan. Hans kwam eten en we hebben alles doorgenomen. Hij zou vervolgens alles gaan boeken en we horen het wel als iets wat we gekozen hebben niet meer beschikbaar is. Afgelopen week kwam het ticket voorstel voor de heen- en terugreis. Hans raadde EVA air aan omdat ze daar een soort tussenklasse hebben tussen economy en business class in. Een stuk meer beenruimte en iedereen een eigen schermpje met keuze uit 6 films. Heerlijk, zeker gezien het feit dat we Femke heen 11 uur en terug 12 uur op schoot moeten houden.

Zoals ik al zei wisten we al dat we zouden gaan, ook al dat het in juni zou zijn. Maar nu het dan echt geboekt en betaald is wordt het wel opeens heel concreet. Zeker als je nagaat dat het nu al april is. We gaan niet de komende maand, maar de maand erna! Spannend, maar wel heel erg leuk, kom maar op met de maand juni!

Geen opmerkingen: