zondag 4 maart 2007

Verse sneeuw!!

Eerst 2 nachtjes Nittel, een mooie tussenstop op weg naar Frankrijk. Voor Femke fijn, dat ze niet 11 uur achtereen in haar autostoeltje hoeft te zitten en voor ons fijn, omdat we daarmee onze vakantie even een paar dagen verlengen (vervroegen wel te verstaan).

Vrijdagavond nemen we ons voor op tijd naar bed te gaan. De wekker gaat om 4.00, dus een beetje fris op pad kan geen kwaad. Daarbij hebben we al een gezellige avond met Marco en Esther gehad op donderdag, dus geen probleem! John en Selma arriveren rond borreltijd in Nittel op vrijdag, dus uiteraard wel even een biertje!!

Het werd gezelliger en gezelliger. Marco had laat op de avond nog het voorstel even in te dobbelen met blufpoker. De Jägermeister volgde al snel... Dan zaterdagochtend om 5.00 met een enorme kater in de auto stappen op weg naar Les Menuires, voor een weekje wintersport.

Meteen de eerset dag viel er al een flink pak sneeuw. Hier zichtbaar, ons uitzicht van het balkon. Die verse witte sneeuw deed hoofdpijn en slaaptekort snel vergeten en we konden gaan genieten van een heerlijke week op de latten!

Geen opmerkingen: