vrijdag 16 maart 2007

Clooney


Nichtje Annemarie ligt weer in het ziekenhuis. En zoals een goed nichtje behoort te doen (staat in de functieomschrijving van goed nichtje) ben ik er al geweest voor morele ondersteuning.

Een paar maanden geleden brak ze haar enkel op een paar plaatsen bij het dansen op een personeelsfeestje. Nu dat eindelijk weer zo goed als hersteld is, bedenkt ze om dan maar eens van de trap te vallen, ........boem, .......au, ........op haar heup. Dus heup gebroken, met heel veel pijn en door 112 afgevoerd naar het ziekenhuis. Ik verdenk haar ervan dat ze elke dag naar E.R. kijkt en gewoon hoopt dat op een goede dag George Clooney aan haar bed staat!

Woensdag gingen Femke en ik er heen. We vroegen of ze boekwensen had, tijdschriftwensen en meer dat soort zaken, maar Annemarie wilde alleen maar dropjes, niet gewoon dropjes, maar veel zachte, zoete dropjes! Dus met een tas afgeladen met zakken verschillende zachte zoete dropjes reisden we af naar Den Haag.

De dag erna belde Annemarie op. Haar kamer is in quarantaine geplaatst wegens het MRSA-virus. Verpleegsters en ander ziekenhuispersoneel komt alleen nog maar binnen in maanpakken. Ben benieuwd of ze George Clooney nog wel herkent als hij in zijn "elegante" oversized maanpak staat te glimlachen naast haar bed...

Geen opmerkingen: