zondag 4 maart 2007

Fleurs eerste afdaling

De eerste wintersport voor de kids van Siebe en Gemma. En Fleur (3,5 jaar jong) dus voor het eerst voor haar leven in een klasje, een wintserport-ski-klasje wel te verstaan. Iedere dag van 12.30 tot 14.30 buiten spelen, op de slee, op de ski's, dikke pret en dan nog tot 16.30 binnen spelen, boekjes lezen, koekjes eten en tv kijken.

Elke dag bij het wegbrengen was het even tranen met tuiten voor Fleur, maar als ze netjes naar een leraar of lerares werd begeleid en direct werd meegenomen naar buiten ging het helemaal goed en was ze helemaal in haar element en waren de tranen snel verdwenen.

Na zo'n weekje op de kinderskietjes kunnen ze zo al aardig wat. De afdaling van Les Menuires naar Le Bettex bijvoorbeeld. De laatste dag van de skilessen hebben Siebe en Gemma Fleur dan ook meegenomen tussen hen in, beiden zo trots als een pauw naar hun dochter kijkend.

En Fleur die normaal niet graag naar bed wil, (zeker niet als er meer mensen om haar heen zijn en dus veel gezelligheid) vroeg verdacht vaak rond een uur of 19.15: Ik ben moe, mag ik naar bed?

Geen opmerkingen: