vrijdag 3 augustus 2007

Met chips voor de TV

We verwennen Femke over het algemeen zeker niet met snoep. Een doosje rozijnen of een kinderontbijtkoekje is eigenlijk het enige dat ze als tussendoortje krijgt. Dat is ook heel makkelijk vol te houden, want ze heeft geen ouder iemand om haar heen lopen die dat soort dingen wel wil, waardoor ze niet beter weet.


Maar soms mag ze even lekker voor de tv hangen met een paar chipjes in een eigen bakje. Zo ook vandaag. Ze was niet helemaal in haar hum, had niet zo'n zin vandaag, dus nadat ze eigenlijk de hele dag buiten was geweest dacht ik haar maar eens even te verwennen.


Dat maakte wel indruk! Met "Het Zandkasteel" op de TV en de rode stoel er goed voorgedraaid zat Femke te wiebelen in haar stoel op de muziek. Met een beker limonade en een bakje chips, paprika. Toen het opwas kwam ze naar me toe om het lege bakje te brengen. Helaas voor haar kreeg ze niet meer. Er kwam nog warm eten achteraan.


Wat me wel weer verbaasde was dat ik geen enkel stukje chips terugvond in de stoel, terwijl de tafel er zo uitzag na het eten van noodles:


Geen opmerkingen: