vrijdag 3 augustus 2007

Femke in de Meern

Vorige week donderdag is Femke naar De Meern geweest, waar sinds een paar weekjes tante Yvette bij Oom Paul is ingetrokken.

Er moest best het één en ander gebeuren in huize De Meern, dus de twee tortels waren al geruime tijd aan het klussen, maar het was nog niet af. Femke werd dus beziggehouden door tante Yvette, terwijl oom Paul druk aan het klussen was.

Achteraf op de foto's kunnen we zien dat er een soort van hulptroepen zijn ingeschakeld..... de buurtkinderen kwamen langs om met Femke te spelen zowel binnen met boekjes als buiten met stoepkrijt. Zonder gekheid, het was een gezellige boel bij Yvette en Paul en de buurtkinderen vroegen de dag erna al waar Femke was en wanneer ze weer komt.

Wel handig zo, ik denk dat we er een oppasadresje in de buurt bij hebben. En dat allemaal door onze kleine meid, die we hebben aangeleerd dat ze zich voorbeeldig gedraagt de eerste paar keer op een nieuw adres. Zo zeggen de mensen: "Nou, die Femke was zo lief en heeft zo braaf gespeeld, die mag wel vaker langskomen!"

Geen opmerkingen: