zondag 11 januari 2009

Sinterklaas in Hilversum

Dit jaar vonden we het toch wel leuk om met alle opa's en oma's en ooms en tantes pakjesavond te vieren. Dus iedereen uitgenodigd en druk begonnen met het voorbereiden van Femke op pakjesavond. Regelmatig al haar schoen zetten en natuurlijk druk liedjes zingen!
We hadden afgesproken dat we een beetje op tijd zouden eten, zodat we op tijd met de pakjes konden beginnen. Wij hadden allerlei vlees gehaald, rookworsten, speklappen en stoofvlees. Verder had ik aardappelpuree en rode kool. Ma nam zigeunerzuurkool mee, Yvette en Paul hutspot en een toetje en Lou en Bep hadden stamppot andijvie, genoeg dus voor iedereen!

Heel toevallig werd er op de deur geklopt terwijl Freek even aan het roken was buiten, hij moest dit moment dus missen. We gingen massaal naar de gang en toen we de voordeur open deden rolden er 2 enorme zakken met kadootjes naar binnen.

Femke werd heel goed bedeeld met onder andere prinsessenjurken, een kassa, stempels, een puzzel, prinsessensieraden, een prinsessentas en een Dora laptop. Ook Jelmer werd zeer zeker niet overgeslagen, een blokhut met vormpjes, een prachtig vest met windvanger erin, stoere kleding en rompers, het kon niet op! Gelukkig zat er ook voor alle volwassenen een presentje in de zak.
Al met al een hele gezellige avond en Femke heeft er nog zeker een week over gesproken. Ze vraagt nog steeds regelmatig of we weer pakjesavond hebben. Ik leg uit dat ze nog bijna een jaar moet wachten, maar ze heeft geen idee hoe lang dat is....

Geen opmerkingen: