dinsdag 15 april 2008

Dagje dierenpark Amersfoort

Afgelopen zondag gingen Diederik en Siebe klussen bij Marc en Miranda. aangezien Gemma en ik geen zin hadden de hele dag thuis rond te hangen, besloten we lekker een dagje naar de dierentuin te gaan. Gemma was al vaker in Amersfoort bij de dierentuin geweest en ik nog nooit, terwijl het een kwartiertje rijden is, dus het werd de hoogste tijd.

Net 2 minuten in het park en de kinderen klauteren al als aapjes op de hekken. Allemaal reuze spannend en hier staan ze voor de glazen wand waar de grote beren achter zitten, dus ze kijken meteen hun ogen uit. Boris vind het even eng als er eentje dichtbij langsloopt, maar dat is snel weer voorbij.

In een beetje een soort chinese tuin staat een heel klein waterkraantje bij een klein vijvertje. Alle reden dus om meteen met water te spelen en kleine steentjes in het water te gooien. Die dieren zijn best leuk hoor, maar alles eromheen zoals zandbakken en waterkraantjes zijn toch wel minstens net zo interessant.

Gemma wilde graag een portert van haar met Fleur en Boris. Fleur had alleen geen zin en Femke wilde er wel een beetje bij op... Tja, dan wordt het dus zo'n foto!

Aangezien de hele dag luidkeels over de olifant werd gezongen mochten de kinderen natuurlijk ook even op de bewegende olifanten. Dikke pret, 2 superblije meiden op hobbelende olifanten.

En ik zelf even met Femke op de grote bronzen olifant. Femke heeft natuurlijk in Thailand al op een echte grote olifant gezeten en ze vindt olifanten reuze interessant. In Amersfoort kun je echt je lol op als je van olifanten houdt.

En Femke mocht ook nog even samen met haar vriendje Boris op de olifant. ze houdt hem goed vast aan zijn jas en zo zitten ze er samen stoer bovenop.

En wederom wordt er op de hekken geklauterd bij de echte olifanten. En alle drie in koor zingen ze (op de melodie van "altijd is kortjakje ziek"):
Olifantje in het bos
Laat je mama toch niet los
Anders raak je de weg nog kwijt
En dan krijg je later spijt
Olifantje in het bos
Laat je mama toch niet los.....




En daar sta ik zelf dan bij te filmen, met mijn 33 weken zwangere buik........

Wordt vervolgd met nog meer foto's!

1 opmerking:

Anoniem zei

Ja, wellicht is een Chihuahua of een Scotch hondje iets voor jullie, nog gezien in het dierenpark?.

Past lekker in een Louis Vutton tasje, :-)