zondag 7 oktober 2007

Femke en Mats

Fleur en Jan kwamen vandaag onverwachts even langs bij ons in Hilversum. Ze hadden het album van hun huwelijksdag opgehaald bij ons in de buurt en wilden het even trots komen laten zien. Terecht, want het is een prachtig album geworden met schitterende foto's!
Femke lag nog even te slapen toen ze aankwamen, maar aangezien de twee kids elkaar nogal eens mislopen, vonden we het tijd haar uit bed te halen.

De laatste keer dat we Fleur en Jan zagen was op hun trouwdag, daar was Mats wel, maar Femke niet. De keer ervoor hebben we bij Fleur en Jan gegeten en daar was Femke wel bij, maar Mats lag met hoge koorts ziek in zijn bedje. Schandalig maar waar, rond sinterklaas zagen ze elkaar, met Femke haar verjaardag en Died zijn verjaardag was de laatste keer dat de kids elkaar "bewust" zagen.

De twee moesten even wennen aan elkaar. Met name Femke aan Mats, maar dat kwam omdat ze net een minuut wakker was en dus aan iedereen moest wennen, ook aan Fleur en Jan. Na een paar minuten keken ze naar elkaar zonder dat één van de twee er vandoor ging en kon er zowaar ook bij Femke een lachje vanaf.

Nog iets later renden ze achter elkaar aan door de tuin en speelden ze lief samen, het zou toch wel heel leuk zijn als ze elkaar wat vaker zouden zien!
Bij het weggaan stond Femke weer hard doei doei te roepen en uitgebreid te zwaaien. Ze was toch weer goed wakker geworden na haar slaapje en was weer helemaal in haar element. Deze maand nog komen Fleur, Jan en Mats bij ons eten, dus dan doen we het nog wat uitgebreider over. Heerlijk, weer eens onverwachts bezoek, zonder dat het maanden van te voren moet worden gepland, helemaal leuk!!!

Geen opmerkingen: