maandag 9 juli 2007

07 - 07 - 07


Soms heb je een dag, die is bijzonder, die is mooi die is geweldig. Zo ook de zevende van de zevende van het jaar 2007. Wessel en Frank, 2 van onze beste vrienden, stapten die dag letterlijk in het huwelijksbootje. De locatie was de Odessa, een prachtig schip in Amsterdam.

Dolgelukkig en stralend kwam het bruidspaar aanvaren in een klein bootje, om vervolgens aan boord te gaan van het feestschip. De huwelijksvoltrekking op het middendek in de zon was mooi en erg persoonlijk. Vervolgens een gezellige drukbezochte receptie.

Na de receptie hadden we even tijd om ons om te kleden voor het avondgedeelte. Died en ik kleedden ons om op de kamer van het bruidspaar en zo hadden we even tijd om samen met hen een fles champagne te ledigen. Zo vaak zien we elkaar niet omdat ze in Sjanghai wonen, dus dat was wel even heel erg gezellig.

Begin van de avond een heerlijk diner, met 4 prachtige toespraken. De vaders van beiden, Ray en Diederik. Allemaal prachtig gesproken en we zagen menig gast een traantje wegpinken. Daarna party-time! Een heerlijke band (zelden zo goed meegemaakt) en flink swingen.

Om 1.00 kwam een gezelschap van Alberto de Souza (http://www.albertodesouza.nl/) om een geweldige show te geven als afsluiting. Nu ging het dak er helemaal af en stond iedereen te swingen.

Dit was het eind van een prachtige noemenswaardige dag….. het bruidspaar werd met een fles champagne en 2 glazen in de hand in een fietstaxi gezet en vervoerd naar hotel l’Europe, waar zij de huwelijksnacht zouden doorbrengen. Wij stapten een half uur (na de evaluatie van de dag, haha!) erna in een taxi om allen naar huis te gaan.

Deze dag blijft in ons geheugen gegrift, zoals we gekscherend wel eens zeiden, "ons eerste homohuwelijk"…. En het was geweldig!

Geen opmerkingen: