woensdag 23 mei 2007

Bodempje leggen

Ken je dat? Je hebt een feestje voor de boeg, waarbij er een hele goede reden zal zijn om veel te drinken. Dat wij afgelopen september. Siebe en Gemma gingen trouwen, dus dan moet je vaak het glas heffen om daarop te proosten en dat doe je natuurlijk niet met spa rood. Niet omdat je persé alcohol moet drinken, maar enkel en alleen omdat Siebe en Gemma het zo gewild zouden hebben.

Hier waren Bas en Died even een bodempje aan het leggen. Gelukkig kwamen we op weg naar het gemeentehuis langs Boer Geert, (www.boergeert.nl, locatie Zaandam) echt dè locatie om even goed voor te eten, aangezien ze daar de lekkerste broodjes hebben. Je moet het natuurlijk wel goed volhouden tot het eind van de avond! Je ziet aan de houding van de heren dat ze bang waren om te knoeien op de smetteloze witte kleding.

Nu de rekening inmiddels al lang geleden is betaald (maar vast nog niet vergeten ☺), kunnen we het wel opbiechten aan Siebe en Gemma. Zonder deze broodjes was de rekening wellicht wat lager geweest…..

1 opmerking:

Anoniem zei

De rekening zijn we allang vergeten!!!!! Het feest was veel te gaaf om me druk te maken om dat geld. Maar broodje boer Geert is altijd lekker! Hahaha!
Kus Gem