zaterdag 20 juni 2009

Femke uit logeren bij opa en oma op Terschelling


In mei is Femke 4 nachtjes uit logeren geweest bij opa en oma. Opa en oma waren 4 weken naar Terschelling en ze konden best wat drukte gebruiken.
Woensdag heb ik Femke naar Harlingen gebracht, waar oma met de boot op en neer ging om Femke op te halen. Ze ging dus aan boord en Jelmer en ik zwaaiden ze uit.

Ze had het helemaal voor elkaar. Opa ging wandelen en Femke kon "meerijden". Als iemand zei dat ze zich goed vast moest houden zei ze: "is niet nodig hoor, opa gaat niet zo hard".

Zondag gingen we samen met Yvette en Paul naar Terschelling om Femke weer op te halen. Dat Yvette en Paul meewaren was een grote verrassing voor pa en ma, dat hadden ze niet verwacht (stiekem toch wel een beetje denk ik). We hadden de boot om 8.30 en waren al om 9.15 op het eiland. Een prima keuze, kijk maar naar alle plaatjes hieronder!








En we zijn de dag prima doorgekomen, beetje wandelen, wit wijntje bij de Walvis, roseetje bij NAP, wit wijntje bij de lunch en begin van de avond de langzame boot weer terug naar huis. Met een vers visje en frietjes, al met al een heerlijk, supergezellig zomerdagje!

Geen opmerkingen: