zondag 3 februari 2008

Arreslee in de sneeuw


Op de laatste hele dag dat we in Bad Hofgastein waren hebben we met elkaar een tocht met de arreslee geboekt. Was leuk voor Femke dachten we zo en daarbij leek het mij ook wel leuk om zo in zo'n slee te zitten en een beetje om je heen te kijken onder het genot van rinkelende belletjes.

Nou, het was inderdaad een daverend succes. Het was die dag steenkoud en de tocht was van 16.00 tot 17.30. Gelukkig lagen in de slee heerlijke warme dekens en schapenvachtjes, dus nadat we die over onze benen hadden gelegd was het heerlijk warm in de slee. Femke zat de hele weg als een prinses in een koets met een grote glimlach op haar gezichtje.

Femke zat lekker tussen opa en oma in. Halverwege stopten we bij een blokhut, waar we een lekkere beker glühwein kregen. De paarden werden meteen met een deken (gelukkig een andere dan die wij op schoot hadden, haha!) afgedekt omdat ze helemaal bezweet waren.

Na de stop van ongeveer een kwartier gingen we weer verder. Opa mocht samen met Femke bij de stuurman op de bok komen zitten. De trotse blik van opa staat helaas niet op de foto. Femke heeft eenmaal voorop de slee aan één stuk zitten zingen tot we weer bij het eindpunt waren aangekomen, ze vond het een geweldige ervaring en wij zelf eigenlijk ook, al hadden we het voor de kleine meid geboekt......

Geen opmerkingen: