donderdag 10 juli 2008

Weekendje Zeeland

Lou en Bep zaten zoals altijd in juni 3 weken in Ouddorp, randje Zuid-Holland / Zeeland. Eigenlijk gaan Diederik en ik elk jaar een weekendje bij ze langs, omdat ze plek zat hebben in het huisje. Afgelopen jaar was het er niet van gekomen omdat we de hele maand juni in Thailand zaten.

Dit jaar zouden we niet gaan, omdat het te dicht op de bevalling was. Na 2 weken visite en bijkomen voelde ik me echter goed en leek het ons toch lekker er eens even uit te zijn. we besloten dus toch naar Ouddorp te gaan en ook Yvette en Paul zaten er dat weekend, zij hadden al wel maanden vooraf gereserveerd. Alles gepakt en in de auto gesprongen en wij lagen met ons gezinnetje van 4 in de woonkamer. Died en ik op een airobed, Femke op een klein matrasje en Jelmer in de wieg.

We hebben heerlijk genoten van prachtig weer en veel gezelligheid, ookal werd NL die avond uitgeschakeld tijdens het EK..... Lekker uit eten geweest op het strand en een leuke "eerste" foto van ons gezinnetje van 4 laten maken.

Tante Yvette die geniet van een weekendje met haar nichtje en nieuwe neefje.

En na het eten lekker teruggewandeld met de bolderkar naar het huisje op zondagavond, toen zat het er al weer op helaas. Nu maar weer even wachten tot september tot we met vakantie gaan, hebben er nu al veel zin in!

Geen opmerkingen: