vrijdag 20 maart 2009

Alweer 3 jaar....

Femke werd alweer drie jaar, wat gaat dat hard he?! Reden dus om een feestje te geven! We hebben deze keer (geleerd van voorgaande jaren) besloten niet teveel mensen uit te nodigen en het zaterdag bij een kinderfeestje voor Femke te houden en zondag de familie uit te nodigen.

Zaterdag dus Fleur en Boris met hun ouders, Mayron en Aiden met hun ouders, Demi met haar broertje en ouders, en Jikke met haar moeder (haar zusje en papa konden niet). John en Selma zijn zelf ook nog een beetje kind, dus ook zij waren uitgenodigd :-).


Ik had Gemma gevraagd of ze de kindjes wilde schminken, en dat wilde ze natuurlijk wel, want dat vindt ze zelf ook nog eens leuk werk. Femke als eerste, en daarna wilden ook Fleur, Demi en Mayron wel een "portret" uitzoeken uit het boekje. Boris en Aiden wilden niet en Jikke kwam wat later.
Demi en Fleur:

Mayron:Na dit hele gebeuren hebben we de tafel volgezet met eierkoeken, dunne chocopasta en veel buisjes met allerlei soorten strooisel. Nu konden ze zelf allemaal hun eigen koek versieren en het werden echt nog kunstwerken ook.

Kortom, voor Femke één en al feest. Ze zat dan ook als een prinses aan het hoofd van de tafel en haar vriendjes en vriendinnetjes zaten er allemaal gezellig bij. De ouders konden lekker een wijntje drinken en gezellig kletsen. En raar maar waar: Het was zowaar een ontspannen kinderfeest!

Zondag kwam de gehele familie geleidelijk langs. Niet allemaal tegelijk, maar het was enorm ontspannen en Femke had zo ook tijd om met iedereen even te spelen en kletsen.
Je bent superlief geweest het hele weekend en geen moment drammerig of vervelend, top gedaan hoor meisje! Een verjaardag is toch best spannend, en dan was het ook nog eens jouw eerste verjaardag waar je broertje bij was!

Geen opmerkingen: