zondag 14 september 2008

Femke steeds gekker op Jelmer

Femke is de hele vakantie druk geweest met haar broertje Jelmer. En het grappige is dat iedere keer als ze bij hem gaat liggen of zitten ze erbij zegt: "Mama, jij even foto maken?" Als ik dan vervolgens een foto maak zegt ze: "Mag ik kijken?" om vervolgens te reageren met: "Hey, dat is Gemke, met Jammer!".

We kunnen hoog en laag springen, ze blijft zichzelf Gemke noemen en haar broertje Jammer. Misschien vindt ze de naam Femke gewoon helemaal niet leuk, want de F spreekt ze wel uit bij oom Freek en Fleur. Als ik zeg: Je heet toch FFFFemke? Zegt ze doodleuk: Nee, Gemke!


Maar goed, sinds een aantal weken is ze niet meer bij Jelmer weg te slaan en wil ze hem ook steeds kusjes geven. Het liefst klimt ze de hele dag bovenop hem. Ook hierboven doet ze weer een poging boven op de Bugaboo te klimmen, een echte klimgeit dus.


Tijdens het ezeltje rijden hadden we ook een bolderkar gehuurd. Jelmer kon zo lekker blijven liggen en dat was wel handig met een wandeling van bijna 3 uur. Voor Femke was 3 uur op een ezeltje best lang, dus halverwege hebben we de tassen aan de ezel gehangen en is Femke in de bolderkar gestapt. Is ook wel zo ontspannen als je even op je gemak een broodje wilt eten.


Bij West aan Zee op de lounge banken. Ik zei: Ga maar even lachen Jelmer, en zoals je kunt zien doet Femke vrolijk mee. Inmiddels hebben we wat leuke plaatsjes van onze 2 kanjers samen, super!

Geen opmerkingen: