vrijdag 7 maart 2008

Femke uit logeren

Het weekend van 1 maart hadden wij een gezellig feestje, dus Femke mocht uit logeren. We hadden met Marc en Miranda afgesproken dat we haar om een uurtje of 15.00 zouden brengen en de volgende dag rond het middag uur weer op zouden halen. Miranda (die ook zwanger is op het moment) zag wel een klein beetje op tegen het vroege opstaan, maar ze had geregeld met Marc dat zij nog even mocht blijven liggen en dat Marc eruit zou gaan als Femke wakker was.

Die avond om iets na zevenen kregen we een sms dat alles uitstekend ging en dat Femke net op bed lag, we konden dus lekker van onze avond genieten.

Toen we Femke gingen ophalen vertelden Marc en Miranda dat we een voorbeeldige dochter hebben. Ze waren om 7.30 wakker en lagen eigenlijk te wachten tot Femke wakker werd. Toen ze om 8.30 nog steeds niets hoorden zijn ze maar gaan kijken en hebben ze haar toch maar een beetje wakker gemaakt...... Zo zie je maar.... Femke dacht lekker te kunnen uitslapen, maar ho maar! :-)

Verder was het allemaal heel gezellig. Miranda had een tekening voor Femke gemaakt, Femke had een tekening voor papa en mama gemaakt en Femke was helemaal gek van de race-auto's van Marc. Ze moch bij Marc op schoot en dan keken ze samen naar de auto's die voorbijscheurden. Een feestweekend!

En wij? Wij ginggen rond 2.30 naar bed en vonden het best lekker dat we een keer tot 10.00 in bed konden blijven liggen!!!

Geen opmerkingen: