woensdag 5 september 2007

Vrijgezellendagje Fleur

Afgelopen zaterdag hadden we de "vrijgezellen" van Fleur. Denise, die als getuige samen met Hester de vrijgezellen moest regelen (dat zijn nou eenmaal de ongeschreven regels) werd inmiddels de weken voor de dag aardig gek van het gezeur van de genodigden (te duur!, te ver!, vinden we niet leuk!, we willen meebeslissen anders vinden we het stom!), maar voor je zus wil je toch een leuke dag organiseren, dus je blijft braaf je best doen. (complimenten aan Hester en Denise!!)

Terwijl ze er zelf van overtuigd was dat ze die dag moest werken had ze het dus niet verwacht. Jan en Fleur zouden de ringen op gaan halen, maar Jan had Fleur wijsgemaakt dat een collega van hem om 13.00 zijn fiets kwam lenen, dus ze konden daarna pas weg.

Haha! Dat had ze gedacht! We stonden plotseling voor haar neus. Helaas deed ze niet meteen de deur open, maar keek ze heel voorzichtig vanuit de woning alle kanten op naar buiten. Daar stonden we dan voor gek met 3 camera's.....

Eerst een wijnproeverij op een schitterende locatie in Amsterdam, een woonboot. Vervolgens heerlijk gegeten in het casino (met dank aan Diederik voor het regelen :-)). Tot slot had Denise nog kaarten kunnen regelen voor een concert van Marco Borsato in de Heineken Music Hall.

Al met al een leuk dagje, met hier en daar wat scherpe kantjes, haha! Maar dat schijnt er echt bij te horen bij de vrijgezellendagen van vrouwen. Bij mannen hoor je nooit problemen, die vragen hoe laat ze ergens moeten zijn en wat ze over moeten maken en verder genieten ze volop! En nu zowel Jan als Fleur hun vrijgezellendag hebben gehad zijn ze helemaal klaar voor de grote dag!

Geen opmerkingen: