vrijdag 1 augustus 2008

Hete dag bij het zwembad

Gister een dag met Yvette en de kinderen naar het zwembad geweest. Aangezien het vakantie is en over de 30 graden was, kun je je vast een beeld vormen bij hoe druk het dan is in een buitenbad.


Maar dat mocht de pret niet drukken. Femke was helemaal in haar element met het water en de Haai die ze van Yvette en Paul heeft gekregen (volgens haar is de Haai een Dolfijn) en Jelmer lag lekker op een handdoek in de schaduw te slapen.


Het barstte van de opblaas krokodillen, vissen, bandjes en bootjes. Iedere keer als ze in de buurt van een kindje op een opblaaskrokodil kwam riep ze: "Die heb ik ook thuis, die krokodil!". Een nieuw iets van haar, want toen ik me thuis omkleedde en een blousje aantrok zei ze wijzend op mijn blouse: "Die hebben wij ook thuis hè mama?"


Geef kinderen een beetje water en je hebt geen omkijken naar ze, in de zin van aandacht trekken dan wel te verstaan, je kan ze natuurlijk geen moment uit het oog verliezen ookal is het water nog zo ondiep. Maar het feit dat je over andere mensen struikelde omdat het zo druk was vonden we geen enkel probleem als we naar het blije koppie van Femke keken. Heerlijk!


Geen opmerkingen: